Juletræer

Jeg har stadig juletræer til salg. Der er nordmannsgraner fra fine 150 cm til store flotte træer på 3 meter. Desuden et mindre udvalg af rødgraner.

Du er velkommen til at komme forbi og købe et træ om eftermiddagen eller tidlig aften i denne uge. Ring på mobilen eller dørklokken for betjening.

Juletræer – bedste kvalitet

I december måned sælger jeg igen i år førstekvalitets juletræer – Nordmannsgran og Rødgran – på torvet i Hillerød og fra gartneriet på Amtsmandsvej 11. Jeg starter salg på torvet fredag den 23. november i forbindelse med start af julemarkedet og tænding af det store juletræ. De følgende lørdage er jeg på torvet fra kl. ca. 9 og til det bliver mørkt. Op til juleaften er jeg på torvet daglig fra tidlig eftermiddag.  Jeg har åbent i gartneriet søndagene frem til jul. Søndag den 23. december er jeg på torvet. Se kalenderen.

Du er naturligvis meget velkommen til at ringe og bestille juletræ eller aftale et tidspunkt for at besøge gartneriet for at købe et træ.

 

Nordmannsgran – bedste kvalitet

Jeg sælger nordmannsgran af bedste kvalitet. Det vil sige regelmæssige træer med fyldige mørkegrønne nåle og minimum 4-5 grene i hver grenkrans. Du har naturligvis mulighed for at vælge netop det helt rigtige træ, så det passer i højde, drøjde og tæthed.

Træerne er dyrket af Ulf Jessen i Kolsbæk nord for Helsinge. Ulf sælger også sine træer hjemmefra. Der er således mulighed for at køre på landet og fælde sit eget helt specielle juletræ. Følg rute 223 fra Helsinge mod Rågeleje. Fra hovedvejen viser skilte vejen til Kolsbæk og juletræerne.

Juletræer Nordmannsgran Hillerød Staudegartneri

Se prisen

Nordmannsgran 1. kvalitet 180,- kr/meter
 Små nordmannsgran 175,- kr/stk
 Rødgran ca. 2.50 meter 200,- kr/stk
 5 kg nordmannsgran pyntegrønt 100,- kr
   
 Juletræsfod 50,- kr
Levering (3400 Hillerød) 50,- kr

Juletræer H 6.10.2007 002

Hvordan ser et flot juletræ ud?

Der er mange meninger om hvordan et flot juletræ skal se ud. I alle tilfælde skal det være symmetrisk og regelmæssigt med grønne nåle. Men her stopper enigheden – heldigvis, for så bliver der fine nordmanngraner til alle.

Nogle skal have et tæt træ, andre et åbent, så der er bedre plads til pynt. Nogle lægger vægt på at nålene er frisk mørkegrønne, at der er mange grene i hver krans eller at afstanden ikke er for stor mellem grenkransene.

De der har god plads vil gerne have et træ der fylder stuen ud, medens mange ønsker et smalt træ, så det er til at komme rundt omkring møblementet.

Læs mere om Nordmannsgran

 

Jeg bringer træer ud i Hillerød efter aftale.

Betaling kontant eller med mobilepay.

Hjælp os - del med vennerne