Juletræer Hillerød Staudegartneri juletræssalg december 1

Salg af juletræer ved Rema1000 på Milnersvej

Fredag den 22. og lørdag den 23. december har jeg aftalt med Rema1000 at sælge juletræer på deres P-plads på Milnersvej. Jeg er klar med træer fra kl. ca. 11 og bliver ved til ca. 18 – så langt oplaget rækker. Træerne bliver pakket i net og jeg sætter gerne fod på. Der er stadig mange flotte træer tilbage.

Jeg bringer træer ud i Hillerød både den 22. og 23. så du er velkommen til at ringe og bestille på 22 34 57 09.

Betaling kontant eller med mobilepay.

Juletræer – bedste kvalitet

I december måned sælger jeg igen i år førstekvalitets juletræer – Nordmannsgran og Rødgran – fra gartneriet på Amtsmandsvej 11. Tilbuddet kan bestemt benyttes af alle, men henvender sig i høj grad til virksomheder, institutioner og forretninger. Træerne leveres til døren i den højde du ønsker evt. med fod, klar til opstilling. Træerne leveres til aftalt tidspunkt fra 27. november og frem til lille-juleaften.

 

Juletræer Hillerød Staudegartneri juletræssalg december 3

Nordmannsgran – bedste kvalitet

Jeg sælger kun nordmannsgran af bedste kvalitet. Det vil sige regelmæssige træer med fyldige mørkegrønne nåle og minimum 4-5 grene i hver grenkrans. Du har naturligvis mulighed for at vælge netop det helt rigtige træ, så det passer i højde, drøjde og tæthed.

Træerne er dyrket af Ulf Jessen i Kolsbæk nord for Helsinge. Ulf sælger også sine træer hjemmefra. Der er således mulighed for at køre på landet og fælde sit eget helt specielle juletræ. Følg rute 223 fra Helsinge mod Rågeleje. Fra hovedvejen viser skilte vejen til Kolsbæk og juletræerne.

 

Juletræer Nordmannsgran Hillerød Staudegartneri

Se prisen

Nordmannsgran 1. kvalitet 180,- kr/meter
 Små nordmannsgran 175,- kr/stk
 Rødgran 200,- kr/stk
 5 kg nordmannsgran pyntegrønt 100,- kr
 Juletræsfod 40,- kr
Levering (3400 Hillerød) 50,- kr

 

 

Juletræer H 6.10.2007 002

Hvordan ser et flot juletræ ud?

Der er mange meninger om hvordan et flot juletræ skal se ud. I alle tilfælde skal det være symmetrisk og regelmæssigt med grønne nåle. Men her stopper enigheden – heldigvis, for så bliver der fine nordmanngraner til alle.

Nogle skal have et tæt træ, andre et åbent, så der er bedre plads til pynt. Nogle lægger vægt på at nålene er frisk mørkegrønne, at der er mange grene i hver krans eller at afstanden ikke er for stor mellem grenkransene.

De der har god plads vil gerne have et træ der fylder stuen ud, medens mange ønsker et smalt træ, så det er til at komme rundt omkring møblementet.

Læs mere om Nordmannsgran

 

Hjælp os - del med vennerne